piese de vestimentație pentru cei mici

piese de vestimentație pentru cei mici

Tuturor ne place să facem cumpărături, iar atunci când vine vorba de cumpărături pentru piticii noștri, satisfacția e și mai mare. Dar atunci când faci cumpărături „inteligente”, combinând partea estetică cu partea practică, alegând piese de vestimentație utile, versatile și drăgălașe, sesiunea de shopping devine, cu adevărat, cea mai plăcută activitate. Având în vedere cât de repede cresc cei mici, cât de repede își murdăresc hăinuțele și câte rânduri de hăinuțe trebuie astfel să schimbi zilnic, devine prioritar pentru orice părinte să se asigure că în garderoba copilului găsește întotdeauna ceea ce are nevoie. Vom enumera în continuare cele mai versatile piele de vestimentație pentru cei mici.

1. Body-uri

Body-urile se plasează, fără dar și poate, pe locul 1 ca importanță și utilitate. Body-urile din bumbac, cu închidere cu capse, prezintă multe avantaje: sunt comode, asigură mișcarea în voie a celui mic, mențin căldura în zona spatelui și permit schimbarea fără efort a scutecului. Cu atât mai mult, este mai avantajos din punct de vedere financiar să cumperi un set de body-uri, decât să le cumperi individual – mai multe modele pentru un preț mai mic per bucată. Fie că alegi un body cu mânecă scurtă sau cu mânecă lungă, că acesta va fi purtat în casă sau afară, vara sau iarna, sub alte hăinuțe, garantăm că nu va fi o investiție inutilă.

piese de vestimentație pentru cei micipiese de vestimentație pentru cei mici

2. Salopete

Salopetele sunt un alt articol vestimentar extrem de necesar și util, atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Poți opta pentru o salopetă cu mânecă scurtă, asemănătoare unui body, cu capse între piciorușe, ce permite închiderea facilă și confortul sporit pe tot parcursul purtării. Dacă vorbim despre sezonul rece, există opțiuni de salopete cu mânecă lungă, full-body, grosuțe, perfecte pentru a păstra confortul termic al copilului. Gama de imprimeuri este extrem de variată – modele inspirate din desene animate, cu animăluțe, haioase, cu supereroi. Pot fi purtate și pe post de pijama, asigurând un somn liniștit datorită croiului și materialului moale din care sunt confecționate. Combinezoanele plușate, căptușite, varianta groasă și călduroasă a salopetelor, sunt alegerea perfectă pentru sezonul rece, asigurând căldura necesară, precum și îmbrăcarea facilă și rapidă.

3. Compleuri

Compleurile ne încântă privirea prin combinația de piese vestimentare selecționate așa încât să dea senzația de unitate. Aspectul estetic nu este singurul motiv pentru care suntem pro compleuri, ci mai ales utilitatea acestora. Setul poate fi folosit așa cum este achiziționat, sau puteți jongla cu piesele din care este compus acesta, combinându-le la libera alegere cu altele din garderoba copilului, lăsând frâu liber creativității. Opțiunile sunt, și în acest caz, nelimitate, adaptate în funcție de preferințe, buget și sezon. Există seturi formate din hanorace cu glugă, bluziță cu mânecă lungă și pantalonași lungi cu elastic în talie; body cu mânecă lungă, hanorac tip vestă și pantaloni asortați; blugi denim și hanorac; pantalonași scurți și tricou, etc.

piese de vestimentație pentru cei micipiese de vestimentație pentru cei mici

Vă invităm să descoperiți colecția AfyBaby de hăinuțe pentru fetițe și băieței, unde găsiți toate piesele vestimentare pentru cei mici, despre care am discutat în blog-ul de astăzi, la prețuri accesibile. Pentru a fi la curent cu ofertele noastre, abonați-vă la newsletter și asigurați-vă că ne urmăriți pe pagina de Facebook. 

 

Autor: Andra Elekes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *