Livrare si Returnare

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare, folosind DPD curier, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
Taxa de Transport este:

  • 9 LEI la cumpărături de sub 150 lei
  • GRATUITĂ pentru cumpărături de peste 150 lei

 

Pentru livrare in alta tara va rugam sa ne contactati la 0040770420114 sau email: office@afybaby.ro sau pe facebook: https://www.facebook.com/afybaby.roIn cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin sms. Acesta va fi trimis de catre firma PhantasiaAdvertising si va contine datele coletului.

Coletul poate fi ridicat de la curier, dupa achitarea sumei de plata in cazul in care ati optat pentru varianta Ramburs.

Modalitati de plata:

Prin ramburs: Plata se face direct la curier cand ridicati coletul.

Prin card bancar: Plata se face cu cardul bancar prin serviciul MobilPay direct pe site cand plasati comanda.

Informatii privitoare la returnare:

Daca aveti o problema cu un produs il puteti returna fara nici o explicatie.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Banii vor fi returanti in contul dvs. in maxim 10 de zile de la primirea coletului retur. Retururile NU se pot plati cash! Va rugam sa puneti contul dvs. bancar in colet sau sa-l trimiteti pe email la office@afybaby.ro.

Dacă doriți să returnați produsul folosind easybox vă rugăm sa accesați link-ul: https://return.sameday.ro/afybaby
Aveti optiunea de a ne contacta in vedera returnarii produselor la email: office@afybaby.ro sau tel: 0770420114, urmand ca noi sa va trimitem curierul pentru ridicarea acestora.
 

Puteti trimite dvs. produsele fara ramburs prin Curier rapid la:

SC Phantasia Advertising SRL

Bd. Regele Mihai I, nr 49

Baia Mare

Jud. Maramures

Livrare de luni pana vineri intre 8-16

Daca aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati la email: office@afybaby.ro sau tel: 0770420114