Ziua mult asteptata a venit

Primele zile acasa cu bebelusul vor insemna o serie de schimbari importante pentru fiecare dintre voi.
Fara infirmiere sau moase, va regasiti singura cu bebelusul dvs. E un moment care marcheaza inceputul emotionant al unei vieti de familie.

Pentru a va ghida, va prezentam un rezumat de gesturi de întreprins.

Primele momente din viata bebelusului

De la nastere, un medic v-a efectua o serie de verificari pentru bebelusul dvs pentru a se asigura ca totul este in regula. Aceste test, numit testul APGAR, se noteaza cu cifre situate intre 0-10. Majoritatea bebelusilor obtin un rezultat intre 7-10. Testul este refacut la 5 minute, pentru a verifica primul resultat.

Sosirea casa

Chiar daca aveti impresia ca sunteti pregatita pentru acest nou rol, veti constata rapid ca toate cunostintele si capacitatile dvs vor fi puse la incercare.
Primele saptamani de viata in compania bebelusului dvs va vor cufunda intr-un val de emotii intense si diverse. In decurs de cateva zile, veti trece de la statutul de femeie fara copil la statutul de mama care descopera aceasta fiinta minunata.
Daca este vorba de primul copil, ai totul de invatat: cum sa il hranesti, cum sa il tii in brate pentru a se simtii confortabil, cum sa ai grija de igiena lui etc.

`Cea mai puternică relaţie este cea dintre o mamă şi copilul ei nou-născut. Nevoile bebeluşului sunt toate nevoi de susţinere a vieţii. Un bebeluş are nevoie de mâncare, apă, siguranţă, atenţie, dragoste, toate asigurate de mamă. La rândul ei şi mama are nevoi naturale puternice pe care bebeluşul i le asigură.

Burt Goldman în 12 puteri ale vieţii `

Nu fiti prea dura cu dvs si lasati-va un timp pentru a va putea adapta acestui nou rol.

Primele zile acasa sunt cele mai dificile sau stresante pentru orice mamica.  Oboseala isi face simtita prezenta. Grija ca nu faci destul si faptul ca nu intelegi pe deplin nevoile bebelusului te vor acapara. Insa nu iti face griji. Cu timpul vei intelege si vei gestiona perfect modul de comunicare al bebelusului tau.

Interested? You can buy them all here:

Papucei Felix
45 lei
-35%
-40%
Papucei sport Cristian
39 lei
-48%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *