Imbracamintea

Imbracamintea pentru noul nascut este unul dintre lucrurile pe care toate viitoarele mame trebuie sa il anticipeze. De asemenea, acest subiect este unul care se regaseste in mare parte, in 70% dintre conversatiile femeilor insarcinate.

`Ce culoare trebuie sa fie hainutele in functie de sexul bebelusului? Ce hainute sa iau prima data? De cate articole este nevoie pentru a avea o cantitate suficienta in momentul nasterii?`

Viitoarele mamici incep sa cumpere haine inainte de cunoaste sexul bebelusului. In plus, unele mamici descopera sexul bebelusului doar la nastere. Cel mai important este sa cumparati doar ce e necesar, indiferent de culoare.
Va prezentam in acest articol o lista de hainute pentru nou nascut care v-ar putea fii de ajutor.

Body

Acestea sunt indispensabile pentru lista dvs. Ele permit schimbarea scutecului fara a dezbraca complet bebelusul, fiind de asemenea si foarte comode. Acest tip de imbracaminte usureaza imbracatul nou nascutului, sunt usor de imbracat si sustine scutecul bebelusului.
Cand vremea este calda, puteti sa combinati cu un pantalon. Cand vremea este friguroasa sau instabila, acestea putand fii purtat ca lenjerie in cominatie cu alte hainute.

Pijamale

Alegerea pijamaleleor este o sarcina foarte simpla. Cele care sunt cel mai des utilizate sunt cele care acopera picioarele bebelusilor. In acest fel, ei vor fii protejati de schimbarile climatice, dar chiar si atunci cand isi misca paturica constant.
Pijamalele care au capse sunt in general cele mai utilizate. Si acestea permit schimbarea scutecului mai rapid. Exista o mare varietate de pijamale fabricate cu diferite materiale. Acestea vor fii alese in functie de climat sau de perioada purtarii.

„Indiferent daca cresc , ei raman totusi copiii nostri , si unul din cele mai importante lucruri pe care le putem darui este dragostea noastra neconditionata .O iubire care nu depinde de nimic decat de faptul ca sunt copiii nostri.”

Rosaleen Dickson

Prosoapele de baie

Prosoapele pentru bebelusi sunt fine si delicate, adecvate pentru pielea sensibila a nou nascutului. In general, acestea sunt fabricate cu un capison pentru a acoperi capul bebelusului cand acesta iese de la baie.

Orice model de haine ati alege, nu uitati ca acestea trebuie sa fie in primul rand confortabile si practice puratrii. Asigurati-va ca acestea nu sunt prea stramte sau rigide. Nu uitati ca va puteti comanda hainutele online. Puteti evita cozile si agitatia din magazin si sa petreceti mai mult timp in compania familie dvs.

Interested? You can buy them all here:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *